Support

Varma tack till er alla som lĂ€ser, delar och kommenterar min blogg 💚

Jag tycker det Àr viktigt att koppla ihop historia med nutid. Att belysa vad som lett fram till att vi Àr dÀr vi Àr idag i vÄr landsÀnda. Ett perspektiv som sÀllan eller aldrig syns i gÀngse, svensk media. Ambitionen med mitt bloggande Àr att synliggöra och stÀrka bilden av kulturen och naturen i Såbme. Att bidra till att fylla ett tomrum i berÀttelsen om Sverige, sÀrskilt om den del av Sverige som Àr såme ednam, samernas land. Min förhoppning Àr att det ska medvetandegöra och leda till att klokare politiska beslut fattas i framtiden.

Till min oberoende och reklamfria blogg utför jag sjĂ€lv research. Skriver, formger, fotograferar, filmar och klipper. Det Ă€r ett engagemang som tar mycket tid. Jag har arbetat som fotograf och skribent pĂ„ frilansbasis sedan början av 1990-talet. Som kritiker av gĂ€ngse normer och samhĂ€llssystem betraktas jag inte som tillrĂ€ckligt seriös och kan inte sĂ€lja mina alster som tidigare. Detta Ă€ven om de inte har nĂ„got med min kritik och aktivism att göra. Ekonomin blir drĂ€nerad…

Om du tycker att denna blogg fyller en funktion i samhÀllsdebatten, för folkrÀtten, natur-, miljö- och klimatfrÄgorna och vill stödja mitt arbete kan du swisha ett valfritt stödbelopp till 0702300955

Tack pĂ„ förhand 💚

TrÀffar: 1766

4 svar pĂ„ ”Support”

 1. Erika, du bor antagligen inte i Norrland? eller Àr född dÀr?
  Det Àr ingen sommarstuga s a s för folk bor dÀr uppe!
  StÄ pÄ Tor! norrlÀnningar har företrÀde till mark, fiske, jakt
  du har samiskt ursprung Tor!
  Erika A du och övriga vÀrnar mera om flyktingar som flödar in Àn
  om egna ursprungsfolket samer!

  Pava Lars Nilsson Tuorda Àr min farmorsfarfar

  Ha det gott Cheree E

 2. Har skickat ett litet bidrag till dig för att visa min uppskattning för det du gör.InlÀgget om Sveakuk gillade jag för de hÀrjar rÀtt bra hÀr nere i SmÄland ocksÄ.Du ger en del hopp och energi som jag tyvÀrr behöver.

 3. Du kan skaffa en sommarstuga nÄgon annanstans. Jobben, utvecklingen och Sveriges framtid Àr mycket viktigare Àn att du ska fÄ ha kvar dina barndoms marker orörda. Snacka om att vara oflexibel. Sorry.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *