Support

Varma tack till er alla som läser, delar och kommenterar min blogg 🙂

Jag tycker det är viktigt att koppla ihop historia med nutid. Att belysa vad som lett fram till att vi är där vi är idag i vår landsända. Ett perspektiv som sällan eller aldrig syns i gängse, svensk media. Ambitionen med mitt bloggande är att synliggöra och stärka bilden av kulturen och naturen i Sábme. Att bidra till att fylla ett tomrum i berättelsen om Sverige, särskilt om den del av Sverige som är sáme ednam, samernas land. Min förhoppning är att det ska medvetandegöra och leda till att rätt beslut fattas i framtiden.

Till min oberoende och reklamfria blogg utför jag själv research skriver, fotograferar och filmar. Det är ett engagemang som tar mycket tid.

Om du tycker att denna blogg fyller en funktion i samhällsdebatten, för folkrätten, natur-, miljö- och klimatfrågorna och vill stödja mitt arbete och min aktivism kan du swisha ett valfritt stödbelopp till 0702300955

Tack på förhand 🙂

Tor Lennart Tuorda vid Muddusagahtjaldak. Foto: Magnus Kuhmunen.

Träffar: 1595

3 svar på ”Support”

  1. Har skickat ett litet bidrag till dig för att visa min uppskattning för det du gör.Inlägget om Sveakuk gillade jag för de härjar rätt bra här nere i Småland också.Du ger en del hopp och energi som jag tyvärr behöver.

  2. Du kan skaffa en sommarstuga någon annanstans. Jobben, utvecklingen och Sveriges framtid är mycket viktigare än att du ska få ha kvar dina barndoms marker orörda. Snacka om att vara oflexibel. Sorry.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *