Skog i Laponia

På Báktestubba, Laponia.

Ena stunden varma färger, i nästa iskalla. Otroliga kontraster på dagens fotograferingssession. Och vilka snöformationer. Jag var på en skidtur från Gällivarevägen upp till Báktestubba. Stundtals riktigt bökigt att kryssa sig fram genom en skog full av nedtyngda björkar, men det var det värt 🙂

Träffar: 94

6 svar på ”Skog i Laponia”

  1. Hej Tor , jag måste berömma dig , du har en stor förmåga att göra bildskapandet till en stor konst , men hur är batterikapasiteten då det är kallt ute , har du extra batterier i värmeficka eller kör du med mekanisk kamera utan batterier , har kollat min egen Nikon och jag kan vara ute ett par timmar utan problem men det är ju bara omkring kanske upptill -10-15 , bilderna har en otroligt vacker blå nyans , riktigt härligt att titta på ,, ha de gött och var försiktig där ute ,,mvh Kjell.

    1. Tack Kjell! Jag har alltid minst två batterier med mig. Ett i bröstfickan och så skifta när det är dags för plåtning. Tidigare hade jag ett externt patteripack, men jag vet inte om det finns till denna kameramodell, Canon EOS 5D.

  2. Kul att se att gamla Stubba får liv på vintern. Fina figurer byggs upp, som Ripan håller till inunder. Så när man åker skidor förbi och är alldeles på sidan, så flyger riporna upp i luften. Den skogen väcker minnen.

  3. Väldigt vackra bilder, Tor. Mina ögon njuter. Du fångade de röda tonerna så superbt. Hur bar du dig åt?

    1. Tack för dina ord Lilian! Det var dokumentärt, det röda kommer på himlen fanns där, sen också endel rött från solen. Brukar inte förstärka färgerna så mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *