Skidtur i gammelskogen vid Kvikkjokk
on 24/04/2014

Någon dag kvar till totalt genomslag, om nu vädret håller i sig. (c) Tor Lundberg TuordaTillsammans med vännerna Markus och Birte skidrade vi dock upp längs Vállejåhkå till ravinen Vállegårsså. (c) Tor Lundberg Tuorda(c) Tor Lundberg TuordaSkidorna bar, men att gå på snön gick inte. En riktigt fin tur.
Vi eldade, åt och drack kaffe vid en brasa på en nästan helt snöfri barfläck. Landskapet i övrigt var vintrigt, värre än vad jag upplevt någon 21 april. Få barfläckar på fjället Gasskájvvo. Det lär bli en dramatisk snösmältning. Helt sanslöst.Jag vid Vállegårsså. Foto: Markus Nyström

Träffar: 61


Leave a Comment:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


One Reply to “Skidtur i gammelskogen vid Kvikkjokk”

  • Roligt att se att du har läderpjäxor. Jag skall försöka hitta sådana till näst vinter, med kabel och turskidor. Jag har beställt skidor av Östergren men de lär väl dröja något år till innan jag får dom.Tor Lennart Tuorda

Självporträtt
Jag vid Ale stenar i Skåne. Foto: Åsa Lindstrand

Sök! Separera sökorden med komma och mellanslag