Renar i Kvikkjokk
on 12/06/2012

Jag hade sällskap av 15 hanrenar på tomten idag. Helt trygga lät de mig komma nära, några av dem sov till och med med huvudet nere i grönskan. Fick dock bara filmsekvenser av den sömnen. Så med ens reste de sig upp och började beta frenetiskt. Härlig tid innan myggen kommer.

Träffar: 57


Leave a Comment:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


2 Replies to “Renar i Kvikkjokk”

  • Hej. Vilken fantastiskt fin blogg du har. Jag klickar mig runt från naturblogg till naturblogg just nu för jag försöker hitta inspiration till min nystartade blogg (skapade den igår). Jag gillar dina naturbilder! vad använder du för kamera? Gå gärna in på min blogg och titta. http://www.blognature.blogg.se

    • Tack för ditt beröm! Trevlig blogg du har, men du har en stor utmaning i din målsättning att bara fotografera fåglar. Jag använder Canon EOS 5D. Lycka till med plåtandet i sommar!Tor Lennart Tuorda

Självporträtt
Jag vid Ale stenar i Skåne. Foto: Åsa Lindstrand

Sök! Separera sökorden med komma och mellanslag