Renar i Kvikkjokk

Vilande renar i Huhttán/Kvikkjokk. ©Tor Lennart Tuorda.

Jag hade sällskap av 15 sarvar, hanrenar, på tomten idag. Helt trygga lät de mig komma nära, några av dem sov till och med med huvudet nere i grönskan. Fick bra filmbilder av den sömnen. Med ens reste de sig upp och började beta frenetiskt. Härlig tid innan myggen kommer.

Träffar: 60

2 svar på ”Renar i Kvikkjokk”

  1. Hej. Vilken fantastiskt fin blogg du har. Jag klickar mig runt från naturblogg till naturblogg just nu för jag försöker hitta inspiration till min nystartade blogg (skapade den igår). Jag gillar dina naturbilder! vad använder du för kamera? Gå gärna in på min blogg och titta. http://www.blognature.blogg.se

    1. Tack för ditt beröm! Trevlig blogg du har, men du har en stor utmaning i din målsättning att bara fotografera fåglar. Jag använder Canon EOS 5D. Lycka till med plåtandet i sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.