Nils fyller 2 idag
on 11/04/2015

För två år sedan kom min son Nils till världen.

Igår firade vi honom på förhand med tårta och allt, eftersom hans födelsedag måste ske i bilen på vår 90-mila hemfärd från Fjätervålen i Dalafjällen.

Nils fick fina presenter från mormor Birgitta, moster Pia och Peter och kusinerna Marc och Julia.
_H1A8698
_H1A8702

 

 

 

 

 

Populärast var dock en skoter från syster Astrid och en bil från mig och Åsa. _H1A8722Det är som inbyggt hos denna pojk. Utan att vi på något sätt präglat honom är motorfordon det häftigaste han vet. Vad månde det bliva… Stort grattis min fina pojke 🙂
_H1A8693

 

 

Träffar: 31


Leave a Comment:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


2 Replies to “Nils fyller 2 idag”

  • Roligt att se lille Nils fylla två år. Han är väldigt lik mitt lilla barnbarn Fabian, som fyllde tre år för en månad sedan. Flickan i förgrunden är ganska lik Fabians mamma Maria Kamilla, som hon såg ut som barn.När min mamma var döende läste jag en bok från Älvsbyn för henne, där en del ord är skrivna på Älvsbymålet och hon skrattade och log så mycket. Jag själv förstod inte ett ord av det jag läste, men hon verkade förstå allt. Jag menar den Älvsbyn, som ligger i södra Jokkmokks områden, nedanför Njallebäcken.Tor Lennart Tuorda

Självporträtt
Jag vid Ale stenar i Skåne. Foto: Åsa Lindstrand

Sök! Separera sökorden med komma och mellanslag