Kvikkjokk och fåglar
on 28/04/2012

Fem på morgonen klättrade jag upp på taket på min stuga i Kvikkjokk. Solen steg sakta, men bara efter en timme blev det grått, för att sedan bli klart igen. Passade då på att fotografera några av de fåglar jag matar. Tyvärr har inga lappmesar besökt matningen ännu, och endast en talltita.

Grönfink, hanne.

 

Domherre, hona.

Träffar: 100


Leave a Comment:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


4 Replies to “Kvikkjokk och fåglar”

  • Tack för dina ord Anna, och roligt att höra om anknytningen till Aktse! Ja här finns kraft och kopplingar till det gamla, det samma i Aktse. Ha det bra!

  • Hej Tor!
    Jättefina bilder som du tagit. Har längtat upp till fjälls hela påsken men inte haft möjlighet att fara uppåt. Till sommaren ska jag och min sambo och hans syster och hennes man komma uppåt och vi far till Tjåmotis och sedan ska vi upp på Aktse klippan och sprida askan efter min sambos mamma som avlidit. Min sambos morfar var en av storjägarna i fjällvärlden: Hjalmar Drabbing(född Länta) och hans bror sigurd Länta. Ska bli så fint och härligt att komma upp dit. Ha det så gott och du bor verkligen på en magisk och underbar plats med mycket kraft. :O) <3 / Anna Nyberg. :O) <3Tor Lennart Tuorda

Självporträtt
Jag vid Ale stenar i Skåne. Foto: Åsa Lindstrand

Sök! Separera sökorden med komma och mellanslag