Kvikkjokk och fåglar
on 28/04/2012

Fem på morgonen klättrade jag upp på taket på min stuga i Kvikkjokk. Solen steg sakta, men bara efter en timme blev det grått, för att sedan bli klart igen. Passade då på att fotografera några av de fåglar jag matar. Tyvärr har inga lappmesar besökt matningen ännu, och endast en talltita.

Grönfink, hanne.

 

Domherre, hona.

Leave a Comment:

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 Replies to “Kvikkjokk och fåglar”

  • Hej Tor!
    Jättefina bilder som du tagit. Har längtat upp till fjälls hela påsken men inte haft möjlighet att fara uppåt. Till sommaren ska jag och min sambo och hans syster och hennes man komma uppåt och vi far till Tjåmotis och sedan ska vi upp på Aktse klippan och sprida askan efter min sambos mamma som avlidit. Min sambos morfar var en av storjägarna i fjällvärlden: Hjalmar Drabbing(född Länta) och hans bror sigurd Länta. Ska bli så fint och härligt att komma upp dit. Ha det så gott och du bor verkligen på en magisk och underbar plats med mycket kraft. :O) <3 / Anna Nyberg. :O) <3Tor L. Tuorda

Sök! Separera sökorden med komma och mellanslag