EUforiska ger opinionsras i EU-valet
on 24/05/2014

Miljöpartiet näst störst i ny mätning – EU-parlamentsvalet 2014 – Val 2014 | Sveriges Radio.

Att det EUforiska Moderaterna och de andra borgarpartierna kan komma att besegras av Miljöpartiet i valet till Eu-parlamentet är inte så konstigt.
Sverige har varit medlemmar i Unionen i 20 år men ändå har ingenting av de positiva effekter som Moderater och andra EU-vänliga partier förledde väljarna med 1994 inträffat.

Det är bara Marknaden som gäller. Insynen och demokratin i EU har blivit mycket sämre under senare år och det värn för minoriteter som EU sade sig stå för har prioriterats bort till förmån för bland annat gruvnäringen och annat kolonialt parasiterande. I själva verket är EU moderparasiten som ger bränsle åt gruvboomen. Och bror-duktig-landet med Reinfeldt i spetsen gör i vanlig ordning sitt yttersta för att inordna sig och godta allt som Unionen hittar på.

Dessutom har Sverige kastat flera hundra miljarder in i den glupande hydrans käft – bland annat för att hålla kemikaliejordbruket vid liv – samtidigt som det gnälls över rovdjursersättningen för rennäringen på ynka 65 miljoner.
2013 betalade Sverige 37 miljarder kronor till EU:s budget och får tillbaka drygt 11 miljarder.
http://www.eu-upplysningen.se/Sverige-i-EU/Sveriges-EU-avgift/

Sverige ut ur EU!

Träffar: 58


Leave a Comment:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Be the first to commentTor Lennart Tuorda

Tor Lennart Tuorda med fjället Fieres i bakgrunden.

Sök! Separera sökorden med komma och mellanslag