Bröllop i Tärnaby
on 18/09/2012

I lördags fotograferade jag ett bröllop i Tärnaby mellan Cecilia Risfjell och Sebastian Rydberg från Nacka. Cecilia heter nu Rydberg. Först var det själva vigseln i kyrkan, sen helikoptertur till södra Storfjället (tror jag det heter) och middag på Tärnaby Fjällby. En mig aldrig tidigare upplevd rutin var att direkt brudgummen gick på toaletten stampades det i golvet och klingades det i glasen och alla karlar i lokalen passade på att i tur och ordning kyssa bruden. Först på plan var Cecilias faderskap. När så bruden lämnade bordet så skedde samma sak med brudgummen. En gammal bekant som jobbade på hotell Jokkmokk under 1990-talet ingick i serveringspersonalen. Han kände igen mig, men jag inte honom – innan han presenterade sig. Tror jag har en släng av Face blindness..Vi kallade honom bara Skåne, men han heter egentligen Anders Forsberg, bor i Tärnaby med familj och tre barn och driver restaurang. Hela alltet var en mycket rolig tillställning som gav många bra bilder, men det var segt att köra hem de dryga 40 milen i mörker.

Träffar: 52


Leave a Comment:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


One Reply to “Bröllop i Tärnaby”Tor Lennart Tuorda

Självporträtt
Jag vid Ale stenar i Skåne. Foto: Åsa Lindstrand

Sök! Separera sökorden med komma och mellanslag