Avveckla Sveaskog!

Sveaskog måste sluta att finnas. Det är nog nu. Lägg ner skiten!

Det tycker naturligtvis inte Sveaskog, eller bolagets anställda. De ger ju jobb, liksom. Men jobb som skattebetarna finansierar, jobb som skövlar oerättliga naturvärden, jobb som är sjuka, är sjuka..

Till Sveaskogs personal. Sök ett annat jobb nu! Vården skriker efter personal. Jag själv, som gått Skogsbruksskolan, har jobbat i Hemtjänsten. Troligen kommer jag jobba där igen. Ett grymt bra och värdefullt jobb.

Sveaskog AB är ägs av oss skattebetalare. Men detta fabulösa bolag ägnar sig åt en värre naturförstöring än vad folk alls förstår. Ett faktum som Därför måste Sveaskog läggas ner. De har misslyckats med sin förvaltning.

Den lilla dryga miljard i vinst för den enorma naturförstörelse som bolaget bidrar till är inte försvarbar. Inte för de svenskar och samer eller de som kommer efter oss vill uppleva.

Sveaskog är inte hållbart, vare sig ekonomiskt elller samhällsmässigt. Inget för Sveriges urfolk, samerna.

En miljard av skattebetalarnas pengar. Hälften av vad gruvvägen till Kaunis Iron vid Pajala kostade. Det är verkligen sinnessjukt. Skattesubventionerad skövling. Snart är det val. Välj INTE M, KD, SD, C, S, för då är det verkligen kört för skogarna.

Visningar: 104

Ett svar på ”Avveckla Sveaskog!”

 1. Sälja ut går inte.
  Det blir häleri.
  Om man bara talar sanning så kommer man ganska långt.
  Att kronan stal mark i samband med Avvittringen borde fokuset läggas på.
  Att den som stjäl inte ska få skövla dessutom.
  Hårda restriktioner och krav på restaurering.
  Men för att komma framåt krävs samarbete i norr.
  Det är där det faller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *